Miksi on aina niin että kun jotain menee hyvin niin sitten tulee aina jotain mitä tekee kaiken paskaksi ja pilaa kaikki?

Minä olen onnellisessa parisuhteessa, ollut jo kaksi vuottaa. Kyllä meillä on ollut alamäkiäkin mutta hetkellä menee minun mielestä hyvin. Minä tapasin mieheni nettitreffin kautta. 

Silloin vuosi sitten keskustelin toisen miehen kanssa joka oli itse parisuhteessa, olen ollut se toinen nainen joskus ja sanoin hänelle heti etten halua olla se uudestaan. mutta hän jatkoi flirttailua ja sai minut taas siihen huumaavaan tunteeseen että salassa ja niin edelleen. Noh sitten ei siitä tapailusta mitään koskaan tullut ja sitten kuitenkin jatkoin koko ajan sitä "oikean" etsimistä ja sieltähän se minun mies tuli vastaan. Alettiin aika nopeasti seurustelemaan ja sanoin tällä kirjekaverille että hei nyt on aika lopettaa että minä olen nyt suhteessa ja sitä en riko sen takia että saisin olla se "toinen nainen". Hän kirjoitti että ymmärsi mutta sitten jatkoi. Ajattelin pitkään että mitä nyt pieni flirttailu sähköpostien kautta mutta sitten minulle tuli huono olo ja sanoin suoraan että nyt loppu. 

Tämä minun kirjekaveri ei ole koskaan minulle kertonut itsestään juuri mitään. Sitä mitä tiedän niin en usko että se edes on totta. Mutta hän tietää minusta aika paljon ja loput on sitten itse jostain kaivanut esille...

Kirjekaverini mielestä meidän piti vuokrata hotellihuone jotta saataisiin olla rauhassa ja "jutella" mutta sitten kuitenkin hän käänsi jossain vaiheessa asiaa niin että noh seksiä hän halusi. Sanoin aina että en petä, minua on petetty ja se on todella tyhmää ja tekee vaan todella pahaa sille toiselle. Noh hän taas ymmärsi mutta kuitenkin jatkoi sitä painostusta. Menetin hermoni ja hän suuttui kun kirjoitin jotain asioita suoraan. Hän oli hiljaa yli 6kk mutta nyt taas löysi minut. 

Nyt hän taas vihjaa isolla vehkeellä ja toivoo taas sitä hotellihuonetta. Sanon hänelle uudestaan ja uudestaan että mitään ei tule koskaan tapahtumaan, minä olen suhteessa ja hänkin on suhteessa. Minä en omaa suhdetta pilaa hänen tarpeiden takia. Ja sitten olen yrittänyt sanoa että miettisi vähän mitä tekee sille omalle kumppanille, mutta kun hänen tarpeet ovat niin isot, JÄTÄ SE OMA KUMPPANI SITTEN JA ELÄÄ SINKKUELÄMÄÄ!!!

Minulla oli hyvä aika elämässä ja nyt tämä...MIKSI?