Olen kertonut omasta äidistäni. Hän vaan jatkuu, voi jopa sanoa että pahenee koko ajan. Minä olen sen huomannut että mitä enemmän vietän hänen kanssa aikaa sen pahemmin minä voin, nyt olen ollut hänestä poissa vähän aikaa ja oloni on paljon parempi. Huomaan että kun kotona mieheni kanssa tulee edes vaan puhetta siitä että jos mentäisiin äidille niin minä alan stressaamaan. 

Äitini en ole nyt nähnyt, ollaanko kyllä jonkin verran viestitellyt, noin 2. viikkoon. Oltiin mieheni kanssa siellä yksi viikonloppu ja äiti puhui sellaista paskaa että päätin etten mene sinne kauhean usein enää. Äiti kertoi valheita ja paskaa. 

Minun vanhin veli ja hänen perhe on äidille suosikkeja, ne ei tee ikinä mitään pahaa, ne auttaa koko ajan, jos menee äidille niin ainoa asia mistä hän pystyy puhumaan on niistä ja veljeni lapsista. Mun toinen veli taas äidin mukaan ei koskaan auta, käyttää vaan hyväksi ja valehtelee. Noh meistä en edes viitsi alkaa kirjoittaa, äiti vihaa mun miestä, lyhkäisyydessä. 

Äiti kertoi viimeksi kun olin siellä että toinen veli ja hänen vaimo olivat äidille sanoneet että äiti ei ikinä saa tulla minun ja mieheni laina takaajaksi koska mieheni on epäluotettava. Sitten äiti sanoi että ne ei koskaan auta, eihän ne vaan tässä kesällä auttoi kaataa pari puuta pihasta ennen kuin ne olisi talon päälle tippuneet ja minun mies oli siinä mukana. Mitä se lellikki poika on tehnyt, ööh ei mitään. Lellikki poika käy joka viikonloppu äidillä syömässä, soittaa ensin ja kysyy mitä ruokaa on että kannattaako mennä vai ei. Sitten menee valmiiseen pöytään syömään koko perheen kanssa, on siis 4 lasta ja avovaimo. Meille muille äiti aina sanoo että "ruoka ei nyt teille riitä", aha noh ei väkisin. 

Äiti jätti kerran tulematta talonäyttelyyn meidän kanssa koska lellikki perhe oli menossa syömään, ja talo näyttely kun kestää about 15min-30min, mutta ei kun lellikki perhe on menossa sinne niin äiti ei voi tehdä enää mitään. Oltiin kerran äidin kanssa kaupassa, äiti oli vähän kipeä mutta jaksoi kävelle ihan hyvin kaupassa, minä ajoin sinne. Tuli soitto että lellikki poika on saapunut kotiin niin kyllä tuli kiire kotiin ja ei ollut mitään hätää ajaa itse kotiin. Viikko sitten kutsuin äiti kahville, minun synttäri kahville, ei tullut koska jäi kotiin päivystämään tuleeko lellikki perhe vai ei. Sitten hän yritti kuitata sitä että ei tullut sillä että on niin kipeä, noh miten hän sitten pystyi olemaan molemmilla veljilläni pari päivää ennen sitä mutta minulle ei pystynyt tulemaan. 

Äiti valehtelee niin että saisi minut ja mun veljen vaimon suhteet paskaksi. Äiti ei näe sitä että lellikki poika käyttää häntä hyväkseen, vaan äiti näkee vaan sitä että me muut ollaan kateellisia hänelle ja me ollaan ne pahat ihmiset. 

En tiedä miten saisi äiti näkemään mitä tekee meille muille. Yritin kerran jopa sille lellikki pojalle kertoa nämä asiat, hän ei edes vastannut mitään ja yhteen hän vastasi että ei hän voi sille mitään. Noh kyllä voi, lopettaa sen hyväksi käyttämisen. Mutta miksi lopettaisi, saa viikonloppuna koko perheen kanssa käydä ilmaiseksi syömässä. Meitä muita ei edes kutsuta syömään ja jos ollaan paikalla kun ruoka aika on niin meille tarjotaan sitten JOS jää jotain jäljelle kun se lellikki perhe on ensin syönyt. 

Alkaa olemaan aika rankaa tuollainen. On kuitenkin kyse omasta äidistä. Miten ihminen voi olla noin. Olen googlaillut todella paljon ja olen tullut siihen tulokseen että äitini on NARSISTI. 

Minä päätin koska on lellikki perheen nuoremman lapsen ensimmäinen joulu tulossa niin minä en mene sinne jouluna. Äiti saa sitten enemmän aikaa oman lellikki lapsen kanssa. Me päätettiin mieheni kanssa me mennään mieheni äidille jouluna, koko joulu. Toinen veli ja niitten perhekin sanoi menevänsä jouluna muualle. Kaikki haluaa rauhallisen joulun. Äiti saa sitten ihan juhlia rauhassa oman suosikki perheen kanssa ja vielä suosikki lapsenlapsen ensimmäinen joulu. Minä en jaksa siellä olla, kukaan ei näe muuta kuin sitä yhtä lasta. 

Olen miehelleni sanonut että jos minä edes vähän alan näyttämään mitään piirteitä mitä äidillä on niin hän saa lyödä minua kaulimella päähän jos ne menisi silloin pois.