Poikaystäväni on alkanut käyttäytyä todella ihmeellisesti. Hän alkoi kirjoittaa yhden naisen kanssa vähän aikaa sitten ja sen jälkeen hän on alkanut käyttäytyä todella ihmeellisesti ja me ollaan ekat isot riidat riidelty sen jälkeen. Oli viikko sen jälkeen kun hän alkoi kirjoittamaan sen naisen kanssa niin meillä oli ainakin 2 tai 3 riitaa josta yksi oli aika iso. Hän istuu koko ajan puhelimen takana, päivällä hän on messengerissä koko ajan vihreä, kotona hän ei niin paljon istu sen jälkeen kun minä huusin hänelle siitä. Mutta tapahtuu niin paljon muutakin kummallista.

Yksi päivä hän oli "ylitöissä". Päivä sitä ennen tuli paljon kaikenlaista mitä olisi pitänyt hoitaa mutta hän jo silloin tiesi että niitä asioita ei pysty juuri sinä päivänä hoitamaan. Auto meni rikki ja se piti viedä korjaamoon mutta se piti viedä perjantaina kun on kaiket isommat ruuhkat koska torstaina ei pystynyt viemään, mitään syytä siihen ei antanut miksi ei. Puhelin meni rikki, sitäkään ei pystynyt viemään se torstai, ei mitään syytä antanut. Se torstai kun tuli niin silloin piti ehkä tehdä noin 1h ylitöitä. Mutta kun päivä eteni niin kuitenkin tuli vaan lisää töitä koko ajan ja voi olla että menee myöhään. Minulla oli silloin lyhyt päivä töissä ja minun piti käydä kaupassa koska hänelle on pitkä päivä. Päätin testata hänet ja sanoin kotiin päästyäni että pankkikortti ei toimi että minä en saanut kaupasta mitään. Siitä hän meni ihan sekaiseksi ja alkoi minulle huutamaan että minä nyt siis vaadin että hän tulee heti kotiin ja mennään kauppaan. Sanoin että en sanonut niin vaan mietin vaan että soitan ja sanon että hän tietää että ei ole koko ilta "töissä" että sinne kauppaankin pitää ehtiä... Hän huusi ja huusi ja sanoin että ei tiedä milloin kotiin pääsee ja blaa blaa blaa. Sitten minä sanoi että miten just se päivä on ollut jo edellisellä päivällä niin vaikeaa tehdä jotain että onko hän oikeasti töissä, siitä hän meni ensin ihan hiljaiseksi ja sitten vasta sekosi. Eli kaikki merkit kertoo sen että hänellä oli jotain muuta silloin koska kun sitten monen tunnin päästä yritin soittaa niin ei vastannut ja kun sitten vastasi niin hän sanoi että on kohta moottoritiellä mutta kuitenkin koti matka kesti todella kauan kun se olisi pitänyt kestää puolet lyhyempi. Sen jälkeen en saa enää laittaa kuvia facebookiin missä hänet on tägätty mukaan. Jos laitan jotain että me ollaan jossain niin hän sen poistaa. Olen myös huomannut että hän on poistanut paljon muutakin facebookista mitä minä olen sinne laittanut.

Me ei olla koskaan riidelty mutta sen jälkeen kun hän on alkanut kirjoittanut sen naisen kanssa me riidellään, noh nyt ei olla taas vähän aikaan mutta tänään aamulla sain taas kuulla kun olin tägännyt hänet kuviin mitä tein viikonloppuna.

Minä tiedän paljon enemmän mitä hän tietää että tiedän. Ja sen miten asiat tiedän en nyt tässä kerro. Minä esim tiedän 100% että hän oli treffeillä silloin se yksi päivä kun hän teki "ylitöitä", mutta miten en kerro...En ainakaan vielä.

Sen sanon että jos hän minua pettää niin hänelle ei jää muuta kun vaatteet mitä hän omistaa, kaikki muu jää minulle koska kaikki muu on minun ostettu, makstettu ja minun nimissä. Ja jos hän pettää niin ei saa mitään, en myös sen jälkeen ei tarvitse odottaa minulta yhtään mitään kun paskaa niskaan. Ja meidän yhdessä ostettu kissa niin ei saa koskaan enää nähdä eikä tarvitse kysyä siitä mitään. Sen jälkeen menee blokit päälle joka paikkaan, en halua häntä ikinä enää nähdä sen jälkeen koska minä olen koko ajan tukenut ja seisonut vieressä kun hänellä ollut pahaa elämässä ja jos hän päättää pettää niin sitten voi kävellä sen jälkeen ja mun puolesta vaikka nukkua ulkona lumihangessa. Minä en ymmärrä sitä että pitää pettää. Jos kokee että suhde ei enää vaan toimi niin puhu asiat läpit niin kuin aikuinen ihminen ja lopeta se asia tai jos on asia mihin voi tehdä jotain niin sitten tee... Mutta ÄLÄ PETÄ!!!