Miksi on niin että kaikki omasta suvusta pitää koko ajan antaa jotain mielipiteitä minun elämästä? Miksi eivät vaan voi antaa minun elää omaa elämää ja antaa minun olla rauhassa. Mun mummo on pahin joka pitää koko ajan antaa mielipiteen minun elämästä ja minun valinnoista vaikka hän ei tiedä niistä yhtään mitään. Hän oli eilen meillä kahvilla kun aikoo hoitaa kukat kun mennään reissuun. Hän sanoi että nyt kun tulee lomaa niin hänen ja minun pitää kyllä mennä johonkin Ikeaan tai johonkin. Minä sanoin että mulla on poikaystävän lapsi hoidettavana. Mummon kommentti siihen ai niin olit sitä sopinut. Miksi kaikilla on niin paljon mielipiteitä siitä että poikaystävän lapsi on meillä mun lomalla? En ymmärrä. Mitä niillä olisi jos hän asuisi meidän kanssa? Sitten hän olisi koko ajan siellä. Nyt kun on 2vko niin on kaikilla hirveesti mielipiteitä siitä että miksi minä olen ottanut sellaisen suunnilleen taakan itselleni. Noh varmasti sen takia että se minulle ei ole ongelmaa koska hän on tärkeä ihminen jollekin minulle tärkeä ja se nyt on vaan niin että lapsi tulee kaupan päälle silloin kun lapsi jo ennestään on. Ja minulle se ei ole ongelma mutta kaikille muille on. Eläisivät omaa elämää ja antaisivat minun elää omaa. Ei kukaan sekoitu näin paljon mun veljien elämään kun mun. ANTAKAA JO MUN OLLA!!!! Ainiin sitten kun sanoin että poikaystävä oli ostanut uuden telkkarin niin siihen mummo totesi että ostiko ihan itse, että mummo oli miettinyt että minä sen olin ostanut. Mitä väliä sillä edes on että kuka sen on ostanut ja toiseksi mitä hittoa se hänelle kuulu että kenen rahoilla sitä on ostettu vaikka olisi joulupukin rahoilla ostettu. Taas kerran ANTAKAA JO MUN ELÄÄ OMAA ELÄMÄÄ!!!

Tekisi mieli näyttää kaikille keskisormea ja sanoa että muutan täältä tosi kauas pois että saisi olla rauhassa. Että saisi elää omaa elämää. En jaksa sitä että kaikki koko ajan kommentoi mitä teen ja miltä näytän. Jos minulla on pitempi tukka niin se on huono, sitten toiselle on taas huono kun on lyhyt tukka. Jos en vastaa heti puhelimeen niin sitten on melkein poliisit oven takana eihän sitä koskaan tiedä että onko poikaystävä tappanut minut ja pitää minua vankina tai jotain kun en klo 21 jälkeen aina vastaa puhelimeen. Voihan se olla että on ollut väsynyt ja mennyt nukkumaan tai ei edes ole kotona. En mä nyt niin tyhmä ole että hyväksyisin miehen joka tekisi minulle pahaa. Ja sitten se että olen tosiaan muutaman vuoden päästä 30 niin ihan oikeasti, luuliko kaikki että olisi asunut kotona loppu elämäni ja että en olisi koskaan löytänyt ketään vierelleni. Miksi kaikilla on niin hiton vaikeaa nyt vaan antaa minun olla. Minulla on oma elämä ja minä tykkään siitä ja olen onnellinen miksi se voi olla niin vaikeaa ymmärtää ja hyväksyä. Olisiko se parempi että asuisin kotona äidillä ja olisin onneton kun kaikilla muilla on puolisot ja tekee jotain hauskaa. Minäkin haluan elää kun kerran nyt saan. Minä en halua istua kotona illat pitkät. Minä en halua juhannuksena istua kotona äidin kanssa. Minäkin haluan olla juhlimassa ja elää. Minä istuin kotona ekat 25-26 vuotta elämästäni ja kasvatin persettäni. Minulla ei ole nuoruudesta tarnoita kun on ollut kavereiden kanssa ulkona tai jossain, minulla ei ole niitä ja se masentaa minua hirveesti. En mä nyt mitään juoppo tarinoita kaipaa mutta joskus kaipaa jotain. Minä en kaivannut sitä silloin kun olin kotona. Yritin puhutella itselleni että minä vaan olen se joka viihtyy kotona enkä jossain muualla mutta nyt olen huomannut että olen jäänyt niin paljosta paitsi ja se harmittaa koska se on asia johon en pysty tekemään enää mitään, mutta pystyn tekemään sitä että minulla tästä edestä on hyvä elämä ja juuri sellainen mitä minä haluan. En enää ikinä elää sellaista elämää mitä mun äiti haluaa tai mitä mun mummo haluaa.

Minä niin odotan perjantai aamua kun saan näyttää suomelle keskisormea viikoksi. Ainiin siitäkin mummolla oli jotain sanottavaa eilen. Kun sanoin että ollaan viikko niin sanoi että kyllä te nyt tuutte aikaisemmin kotiin. Miksi pitää aina kommentoida, sanoin vaan että laivaliput ostettu ja kun lapsi tulee mukaan niin ei hirveesti voi muuttaa aikataulua. Kyllä minä olen sitä miettinyt että minulle voi tullut koti ikävä joskus ja tylsää jos poikaystävä korjaa jotain autoa mutta se on hänelle tärkeää ja minä aina voin ottaa jotain kirjaa tai käsityötä mukaan tai istua facebookissa tai jotain.