Viime yönä nukuin todella huonosti. En tiedä miksi, nukahdin aina hyvin mutta heräsin useasti. Sitten kissa alkoi pitää jotain meteliä ja tuli sänkyyn. En vaan jostain syystä saanut nukuttua kunnolla. En omasta mielestäni edes ollut mitään sellaista että olisin miettinyt jotain erikoista en vaan pysynyt unessa. Enkä muista mitään untakaan. Nyt vaan väsyttää hirveesti. Silmät on väsyneet ja koko keho on väsynyt. Pitää vielä monta tuntia jaksaa. Ja sitten on päällä sellainen pieni päänsärky, väsymyksestä johtuu varmaan.

Poikaystävä taas oli puhunut exän kanssa. Hän menee aina yhtä sekaiseksi kun hän puhuu hänen kanssa. Exä oli itkenyt että poikaystävä pitää mennä takaisin sinne. Minulla koko ajan pelko että hän joku päivä menee koska lapsi on kuitenkin siellä. Hän on kyllä sanonut ettei enää mene mutta kuitenkin minulla on se pelko sisälläni että ne jankkaa tarpeeksi niin sitten hän menee. Jos hän sitä tekee niin sen jälkeen ei ole enää takaisin tulemista. Olen niin monta kertaa antanut hänelle anteeksi mutta enää en sitä anna. Jos hän lähtee niin sitten menee estot päälle joka ikiseen paikkaan missä hän voi minuun ottaa yhteyttä. En ikinä enää sen jälkeen halua nähdä tai kuulla hänestä mitään, en yhtään mitään. Noh saa vaan toivoa ettei se tapahdu koska minä rakastan häntä niin paljon että minä en kestäisi hänen menettämistä tällä kertaa. En vaan kestäisi. Minä murtuisin ihan kunnolla, ihan kunnolla.

Noh eipäs puhuta asiasta mitä ei ole tapahtunut. Yritän olla murehtimasta asiaa tai muitakin asoita mitä ei ole tapahtunut vaan pyörii minun päässä. Mutta minä olen sellainen joka murehtii kaikkea mitä voisi tapahtua.

Väsyttää ja kaikki menee tänään pieleen. On tunne että haluaisi vaan mennä kotiin nukkumaan.