Meillä työpaikalla ollut nyt pitkään todella kylmää. Kaikki valittaa mutta mitään ei saa tehtyä. Kun istuu paikallaan pitkään niin sitten on jalat ja kädet todella kylmät. Tänään aamulla kun tulin töihin oli astetta vaan 19.1 minun työhuoneessa. Istuma työssä lämpötila tulee olla yli 21, muistaakseni. Mutta täällä 19.1 astetta tuntuu todella viileältä. Nytkin vaikka on villasukat jalassa niin tuntuu hyvin kylmältä kun vaan istuu. Poikaystävä kun nyt huolehtii minusta niin kävi ostamassa pienen lämpö puhaltimen jotta minun varpaat eivät olisi niin kylmät. Eilen en ollut omassa huoneessa töissä joten en käyttänyt sitä, aamulla myös mietin että jos pärjäisin ilman mutta äsken tuli niin kylmä että pakko oli laittaa se päälle Varpaat on vieläkin niin kylmät että huuui... Varmaan ihan siniset jos katsoisi. Miten eivät saa suht uudessa talossa ilmaistointi ja lämmitys pelaamaan. Miksi pitää tehdä töitä niin että istuu villasukat jalassa ja pitkähihaisen päälle vielä villa takki. Yksi pomoista sanoi viime viikolla että meille saa huoneisiin jossa on kylmää tilata lämmittimiä mutta toinen pomo sitten tyssäsi sen ajatuksen heti. minä olin hetken niin onnellinen että nyt ei tarvitse enää olla kylmissään mutta ei edelleen vaan jatkuu ja sen takia poikaystävä kävi ostamassa minulle lämpöpuhaltimen joka nyt surisee pöydän alla.

Poikaystävä eilen oli tuulella puhua jostain vanhasta heilasta jonka kanssa peuhannut viime syksyllä. Mua ei yleensä haittaa jos hän puhuu vanhoista tyttöystävistä mutta tästä ihmisestä kun hän puhuu niin minä en tykkää yhtään. Minulla nousee heti karvat pystyyn. Eilen piti vaan pitää suun kiinni ettei sanoisi jotain todella pahaa. Minä en halua olla mustasukkainen mutta hänelle minä olen. En voi sille mitään, en vaan tykkää siitä että heillä on jotain ollut yhdessä ja että se ihminen on vielä lähellä olemassa. En tykkää yhtään. Se on nainen jonka kanssa hän tehnyt noin vuoden verran töitä samassa paikassa ja asuneet melkein samassa talossa. Syksyllä oli tietojen mukaan ollut seksisuhde kyseisen naisen kanssa mutta kun siitä selviää vaan lisää koko ajan mistä minä en tykkää. Hän yrittää vakuuttaa minua että hän ei ole kiinnostunut tästä naisesta mutta kuitenkin minulla on sellainen olo että hän on. Hän on sanonut että tämä nainen on se joka on antanut hänelle pakit. Viime syksy oli poikaystävälle rankkaa aikaa, joi alkoholia vähän enemmän kun olisi pitänyt. Muutti yhteen yhden vanhan ruovan kanssa jonka luona asui siihen asti että muutti minun luokse. Syksyllä kun hän sinne muutti niin käytiin yhdessä yksi ilta hänen vanhalla kämpällä, silloin tämä nainen(siis tämän kanssa jolla oli seksisuhde) tuli pihaan ja poikaystävä joka oli ihan umpi kännissä alkoi kosketella häntä ja puhui sellaista tekstiä että minä olin valmis jättämään hänet sinne. Kuitenkin sen jälkeen tämä nainen on blokannut hänet joka paikasta ja sen jälkeen ei ole oikein ollut poikaystävän kanssa puhevälissä. Toivon että se pysyy. Sanoin poikaystävälle eilen että jos hän jotain sen naisen kanssa tekee niin sitten on katu seuraava paikka jossa asuu jos ei halua mennä takaisin ruovalle jonka kanssa asui melkein vuoden. Toivon joka päivä että se nainen menisi niin pitkälle meistä kun vaan mahdollista että saisi rauhaa.

Poikaystävä on muuten ollut todella ihana. Eilen taas lisäsi väri minun hiuksiin, oli viimeksi jäänyt pari kohtaa ilman väriä. Puhuu siitä kun ollaan menossa matkalle viikonloppuna. Kuitenkin poikaystävää vaivaa se että äiti käyttäytyy niin kun tekee. Noh ehkä se siitä vielä joskus rauhoittaa tai sitten se loppuu siihen että minä katkaisen välit äitiin. Jompikumpi. Olen aina miettinyt että kun äiti on tuollainen niin jos joskus tulee ajan kohtaiseksi se että poikaystävä haluaa muuttaa kotimaahan takaisin niin sitten ei ainakaan ole vaikeaa itse tehdä sen asian suhteen päätöstä.

Poikaystävä aina haluaa seksiä aamulla. Harvion illalla, joskus myös illalla mutta melkein joka aamu haluaa kunnon herätyksen. Aamu sessiot ovat lyhyet mutta siitäkin paremmat. Läheisyys heti aamusta on jotenkin todella ihanaa, koko loppu päivä menee niin hyvin sen jälkeen. Väsyttävää oloa on kuitenkin. Eilen oli kuitenkin enenmmän kun tänään. Eilen olin niin väsynyt että kun poikaystävä meni työpäivän jälkeen nukkumaan niin minäkin nukahdin ja nukuttiin pari tuntia. Minä menin vaan viereen ja mietin että lepään hetken mutta yht äkkiä kello olikin mennyt eteenpäin yli tunti. Kuitenkin minä olin illalla hyvin väsynyt taas. Menin nukkumaan joskus 23 maissa ja nukuin koko yö tosi hyvin.